Skrivarbläck

Blir så grymt less. Här vaknar man skittidigt och märker att allt bläck i skrivaren är slut. Glädjande. Men tänkte att jag var tvungen att skriva ut min recension för att visa att jag gjort den.
Jordens jävla utskällning fick man för det. Jag gillar dig Carina.

Matilda hälsar!

: )

Jahapp sa det bara så var man tillbaka i känslan för gamla vanor. Idag känner jag mig stolt och lyckad, för båda mina prov gick faktiskt helt okej. Fixade jag inte vg i musiken så gör jag bara uppgiften som höjer betyget! Svårare än så är det ju inte.  Är nöjd och svinglad, det var länge sen jag kände så.

Under dagarna som gått har jag nästan bott i böckerna. Men det har varit nödvändigt och ganska härligt att man lyckats tillslut. Nu har vi bara lite kvar i skolan, 4 prov och sedan ett arbete! Så skönt, snart är man klar.

Idag blir det såklart att plugga. Måste skriva klart min bokrecension och börja plugga på fysiken. Måste fixa betyget med tre bokstäver i det ämnet, och det ska jag ta mig fan göra! Jag och Linn ska träna barn idag också, och sedan ska vi träna själva.

Storpotäten var föresten nöjd med mitt jobb. Det gjorde mig glad för jag var så trött att jag aldrig trodde något skulle bli bra. Men där ser man.

Bye, bye Johnny,
bye, bye.


"bläääääää"

Jag hatar när jag inte lyckas koncentrera mig på vad jag håller på med. Helt otroligt! Jag som har tusen grejer att göra idag. Finns det inte en blogg att läsa så finns det plankor på väggen att räkna, böcker att iaktta och snor att dra in i näsan. Jag blir galen på mig själv!

Jag känner bara att att skriva är bläääää idag. Jag måste kunna samanställa allt idag, artikeln ska vara färdig. - Och läslig. Känner mig totalt talanglös sånahär dagar, då när man har för mycket att stå i. Noll inspiration! Hjärnan hänger bara med när någon ropar "maaaaaaat" på våningen ovanför. Att plugga är också blääääääää.

Coldplay är det enda som inte är bläääääääääääää.
och inte du heller :)

sunny-sunday (men snön vräker ner)

Blir så less på människor som säger att söndagar är meningslösa! Det finns massvis att göra ju. (trots vädret ;))

Idag måste jag tillexempel ta tag i musiken och börja plugga på ordentligt, läsa ut min bok och skriva en recension. Sedan har jag en hel artikel framför mig som jag inte ens påbörjat! ja hovaligen kan man tänka, men det är nyttigt att bromsa ner ett tag. Sänka ribban nivet! Man ska inte ligga på topp varje dag, för då tappar man bollen mitt i jonken.

woho

It´s all in my head

image72

Piece by Piece
If you were a Sailboat
What I miss about you
It´s All in my head

guten morgen

Kören ska sjunga seasons in the sun på skolavslutningen. Vilken glädjande nyhet hörnini!

Superfin dag igår!
trots all trötthet hade jag faktiskt svinroligt

Jag trivs bäst med er.

Idag ska jag skriva på min artikel och sedan måste jag läsa min bok i några timmar. Hoppas det blir kul, för just nu känner jag att det mest är jobbigt. Inte likt mig

Tiden rinner på alla plan just nu..

Bortskämd

"Ett bortskämt barn blir aldrig ett lyckligt barn, eftersom barnen bara är lyckliga i nuet"
Malin Wollin


friday

Jag går igenom kort vad jag gjorde under gårdagen, som förövrigt var proppfull:

- Skola
- Jukkasbussen till Jukkas
- Fira Matilda med tårta, presenter och studsmatta
- Upp med Julias morsa
- Äta fyra små rätter med Ungdomsredaktionen på Nan King.
- Inez
- Dricka te med Ida och kompaniet.

weeeeeeeeho. Jag fick inte en minut över kan jag säga.

Idag cyklade jag till skolan 5 i åtta. Sju minuter senare var jag på g att springa mot Bilprovningen ensam. (Kondition is the shit!) Alla andra valde korta spåret vilket gör en deprimerad. Man ska ju brinna för att röra på sig när man mår bra av det!

Nu, några timmar senare sitter jag här. Har nyss kommit från rymd där jag varit med Emma-Sofia. Vi snackade med två rymdtjejer som ska spela huvudrollen i min artikel som ska vara inne innan dead-line på tisdag. Wehooooo igen.

Nu kommer Idan en sväng!
Ha så kul i Italy Krukan

image71


blogg.se <3

Mitt inlägg som jag skrev kom tydligligen inte med här igår. Det gör mig less på denna sida! Och i arkivet sprades det inte heller.

fy på blogg.se


Luleå 14/7

En stol i totalt återvinningsbart material var det vi byggde på stoltävlingen. Det räckte så långt som till en tredje plats. Fjäsk is the shit

image70

tis

Idag har jag varit på stagga som vanligt. Knallat runt och sett det mina ögon alltid ser, vilket är lite långdraget. Blir less på Kirunas lilla utbud faktiskt, men har tur som ska åka till Luleå imorgon och spendera lite pengar.

Whatever. Idag har jag varit en sväng på Safari (Rost var stängt, enda anledningen) och sedan gick vi hem till mig och käkade. Och nu på kvällen tog jag cykeln ner till Inez, på det sprang hon och jag 7km. Blev inte ett dugg trött vilket var skönt, det enda som var jobbigt är de värkande öronen. Jag glömde nämligen mössan.

Kirunatidningen kom också idag och fakitkst min första artikel också. Lite konstigt att man redan är i mitten av maj och att detta var det första jobbet man gjorde, men har fakitkst skrivit för tt också, det är något att skylla på.

Over and out

Who'll take that first step?


it's a monday

Nya veckan igång, känns lite tungt efter en sån här bra helg men. Som tur är är det helt provdött fram till nästa vecka, så det blir rätt lungt förutom att jag måste förbereda mig för de fem prov, bildarbetet och bokrecensionen som är kvar att göra innan nian är slut.

Nu cyklar jag ner till Ida.

image69

En ball krönikör fattigare



Linda Skugge lägger ner.

Snowy sunday

Jag lever. Jag mår bra. Sen vräker snön ner. Glädjande

De senaste dagarna har jag haft skitkul med en massa grym musik på tt, sedan också med alla som var där. Verkligen det bästa på lång tid! Man känner sig som en bra människa igen, inte sådär nere och hemmasittande.

Kvällarna har slutat på statoil med en french i handen och en del godis på det.
Idylliska Kirunakvällar, dock med flyt.

Jag ville springa idag.
Snön satte stopp för det, men jag ler ändå.

image67




+

image64image65image66

lördagsmorgonblogg

Slarvig bloggvecka det har varit, men äh. Livet tog inte slut denna gång heller!

Man mår bra när mycket händer, men när man också ligger på en nivå där man inte är alltför uppskruvad. Har iallafall hållt fötterna på jorden hela veckan, och ändå haft riktigt roligt.

I torsdags tränade jag och Linn småbarnen. Vår uppvärmning är värd att minnas. Handboll med en jättepilatesboll. Stay creative! Bollen flög och var lika stor som barnen själva, och det är kul att se att de har roligt.

Efter det gick jag ut och sprang runtom här i stan, det blev åtta kilometer! ganska långt för att vara jag en vanlig eftermiddag.

Igår var jag på tt större delen av kvällen. Mina artiklar i tt-tidningen var också med så kul att andra får ta del av dem. Vi lyssnade iallafall på en massa bra musik och så träffade jag såklart massa människor.

Hann också till Malin och umgicks med alla som var där, sen blev det nattstatoil ala 02:00.

Idag ska jag duscha och sedan blir det än mer tt. Bilder lär komma.


Runnin' so fast with a new fool, beside me

Att träna gör en på gott humör!
Idag gick det verkligen bra. Kände mig ordentligt taggad för just träning! Man mår så mycket bättre av att springa en vända än av att sitta på datorn.

Gott samvete gör en bättre.

image63

Randig?


image62

Ja ni känner ju mig.
Det värsta är att det inte är alla..

Slutspörten!

Nu får jag bli hur trött jag vill. Jag ska fan visa att jag kan höja mig i minst 2 ämnen innan skolan slutar! Då ligger jag på 240p och då finns heller inget att vara orolig över!

Nu är vi på g igen - sista rycket kan man kalla det. Tänk att det är det här man jobbat för i nio år. Helt sjukt att känna så men.. nu är man äntligen där. Eller äntligen och äntligen.

Fick jordens jävla ångest när Carina slog på overheaden och började showa up vad som ska göras till grundskolan är utförd. När v.21 är slut har jag lyckats göra 5 prov på en vecka. Kanske med gott reslutat, nu ska jag ligga i.

Men vi får också en hel del roligt att se fram emot efter de här mardrömsveckorna - varandras sällskap, nikkaresan, grundenten och givetvis vakan. Sen kommer man till det man helst inte vill nämna. Så jag skippar att ens ta upp det.

Kör på nu allihopa.
Nu jävlar jagar vi betygen!
(det börjar bra med NP i matte imorgon..)

Bright Eyes

Hungry for holiday
Nu sitter jag här med kvällens överblivna chips och njuter av världens bästa röst. Glädjen är ofattbar, stämningen underlig. Bright Eyes är ganska gripande. Man fastnar som med lugnet i stormen. Att säga något annat vore skam.

Har fått ett renstädat rum - tills det invarderades av nästa gäng. yey. Det blir att städa för min del imorgon.

Idag har jag fått skrubba bort all läsk som någon spillt under min säng när jag fyllde år. Kul att folk säger till! Sen satt min soptunna och mina lådor fast i geggan, så jag har fått kämpa med den under några hårda minuter.
Man känner sig bra när man förengångsskull lyckats få det rent. Ni ska bara veta.

Har tittat film idag, käkat mer och umgåtts.
Nya människor mår man också bra av.

Nu ska jag fortsätta att flyta i lugnet.

If you love something, give it away.
Jag spenderar resten av kvällen i hörlurarna.
Bright Eyes.

Jens Nilsson

1993                                                        1994
image59image61
2003                                                        2004
image53image55
2005                                                        2006
image54image56
2007                                                           2008
image57image58

Min kusin säger att jag förändrats gräsligt mycket under årens lopp!
Tack Emma. tror jag.

Lördag

Idag har jag inte varit hemma många minuter. Vaknade och tog en jättefrukost på altanen och tänkte sedan ta ut bärbara datorn och sitta i solen. Men så långt hann jag inte. Efter en avklarad breakfast ringde Kristin och vi bestämde oss för att gå ut. Mötte sedan henne och Matilda vid skolan och spelade en rejäl brännbollsmatch. Vi lyckades faktiskt skrapa ihop 24 pers så kul blev det! Övrig tid har jag umgåtts och passat på att tömma hjärnan och fylla den med new stuff.

Under kvällen har vi nött GH hos Frida. Och nu sitter jag här.
Jag har sökt min plåtplånka sen jag kom hem och jag måste verkligen hitta den. Annars blir det inget gränsen för mig imorgon.

Lovet börjar ta slut. Sedan är det bara att rejsa på med skolan igen. Efter en såhär slapp månad med minst en oseriös dag i veckan! Nu har jag samlat mig ordentligt och är färdig för sista spörten. Får hålla ut och palla trycket!

peace out

Sommar, grillat, sol, människor, shorts, vatten, chips, glass, t-shirt och ja..

Rubriken får tala.


Fuck you right back!

Ja. Det var jag som nyss var på g raka spåret i säng men jag kunde inte låta bli att kika in i Katrin Zytomierska (Schulman)s gamla blogg. Hon är så skön!

Sommar 2007, vad kul det var med all läsning. Kom tillbaka från Stureplan snart.

http://fuckyourightback.webblogg.se/


nattvirr

Ytterligare en dag har passerat. Det känns jobbigt att tänka att nu sitter man här igen.

"Mitt i natten" - gör ingenting. Jag borde sova och ta vara på morgontimmarna. Göra något vettigt - läsa och kanske röja upp i soptippen för en gångs skull.

De senaste dagarna har det varit märkbart att sommaren börjar tränga sig på. Temperaturen har stigit över 10 grader och det är skönt att kunna ta av sig jackan när man går ut.

Jag gillar människor just nu. Alla idéer och allt det vi gör tillsammans. Var skulle jag stått utan er egentligen? Jag har inte en aning.

Kiruna är heller inte fullt så tråkigt som det verkar. Fram till nu har det varit väldigt aktuellt att klaga på hur tomt allt är när ingetning någonsin förändras här, men jag har lyckats ändra mig. Vi sitter rastlösa då och då men vi gör det fan med stil och glädje

Nä. Nu ska jag göra vad man gör när klockan slagit ett.

Thanks for this

Bilder

image49
image50image51image52

For the sun

Solen skiner ännu en dag, och julgranen ligger på biltaket. Det tog 5 månader att få iväg den, men tillslut orkade någon i familjen äntligen ta tag i det. Altandörren står öppen och värmen smyger in. Det är maj men känns som juni. Det luktar värme och smält snö, lite halvgegga och nytt gräs som är påväg. - Ett grönare.

Nu ska jag sätta mig ute och käka lite frukost, ta en dusch och sedan ska jag ut och njuta.
"Life is a highway"

+15 grader

image45
image46
image47image48

Kirunabor blir nog gladast i landet när de får se solen igen!
(Och vissa så glada att de fikar på en staty)

RSS 2.0